• Alles
 • (1)
  Overig
 • (19)
  Algemeen
 • (1)
  Sport
 • (7)
  Evenement
 • (2)
  Muziek

15 jaar Filmhuis Den Bogerd

dinsdag 19 maart 14:00 uur

Het team van Filmhuis Den Bogerd laat u weten dat, nadat in maart 2004 de eerste film werd vertoond, binnenkort het 15-jarig bestaan gevierd wordt. Dit vinden wij iets extra's waard!

Daarom is er op dinsdag 19 maart a.s. een 'aangekleed' matinee en een feestelijke avondvoorstelling. Ons programma ziet er als volgt uit:

Matinee:

Aanvang om 14.00 uur met de film: 'Finding your feet'. Voor iedereen een gratis consumptie en hapjes De entree voor deze middag bedraagt € 8,-

Feestelijke Avondvoorstelling: Aanvang 20.00 uur met 'Finding your feet'.

Pauze met korte quiz. Na afloop van de film maken we de winnaars van de quiz bekend en nodigen we iedereen uit om met een drankje en hapje te toasten op 15 jaar Filmhuis.

Entree €8,- Vrienden €6,-

Natuurlijk kijken we nu even terug en herinneren we ons de allereerste film 'The Hours' die meer dan 100 bezoekers trok. Hierna volgden tot nu toe nog ruim 240 films. De absolute toppers met meer dan 150 bezoekers waren o.a.: 'Memory's of a Geisha', 'Zwartboek', 'The white Masai', 'The Reader', 'Sonny Boy', 'Intouchables', 'Knielen op een bed violen', 'Lion'. Gemiddeld zagen wij in die15 jaar ruim 55 bezoekers per voorstelling. Daarbij zijn er maar liefst 50 bezoekers die er ook dit jaar weer voor gekozen hebben om 'Vriend' van het Filmhuis te worden.

Filmhuis Den Bogerd is ondergebracht in een Stichting, die geen subsidie of gift ontvangt en waarbij de bezetting uitsluitend uit vrijwilligers bestaat. Met name aan de inzet van de vrijwilligers, en aan uw niet aflatende belangstelling voor onze films, is het te danken dat we met vertrouwen de toekomst van ons Filmhuis tegemoet zien.

We hopen u op 19 maart te zien!

Het team van Filmhuis Den Bogerd


deel deze activiteit