Logo maasenwaalkanter.nl
  • Alles
  • (1)
    Theater
  • (1)
    Evenement
  • (4)
    Muziek

Filmlezing: De mensheid op een keerpunt

dinsdag 18 juni 20:00 uur

Foto internet

Op dinsdag 18 juni vertoont stichting Share Nederland in de bibliotheek in Druten een lezing van de Britse esotericus Benjamin Creme, met als titel: De mensheid op een keerpunt.

Hierin legt Creme de oorzaken van de huidige chaos in de wereld uit. Ook beschrijft hij een eenvoudige oplossing voor de wereldproblemen: een nieuw economisch systeem dat, in plaats van op hebzucht en concurrentie, gebaseerd is op rechtvaardigheid en mondiaal samen delen. Daarnaast vertelt hij over de hulp die de mensheid krijgt van mensen die heel ver geëvolueerd zijn, de Meesters van Wijsheid.

De Meesters van Wijsheid staan op het punt zich bekend te maken in de wereld. Zij zullen de mensheid inspireren tot het bouwen van een nieuwe samenleving, weg van de afgrond, naar een vreedzame, duurzame wereld, waarin ieder mens voldoende heeft en zich spiritueel kan ontwikkelen.

Er zijn veel bijzondere verschijnselen, zoals graancirkels, die tekenen zijn van de komst van de Meesters en Wereldleraar Maitreya.

De filmlezing begint om 20.00 uur. Leden van Share Nederland geven een korte inleiding en beantwoorden na afloop vragen.

Toegang: vrijwillige bijdrage.

Meer info: www.sharenl.org


deel deze activiteit

Locatie

Bibliotheek Druten
Druten
Van Heemstraweg 53b
6651xn