Logo maasenwaalkanter.nl
  • Alles
  • (2)
    Evenement
  • (2)
    Muziek

Wandelcafe Druten

maandag 19 augustus 19:00 - 20:00 uur

Wandelcafé Maas en Waal breidt uit in Druten.

Het Wandelcafé Druten is op de woensdagochtend een zeer groot succes.

Dus starten we met ingang van 8 juli a.s. ook op de maandagavond een Wandelcafé Druten.

Verzamelplaats: Ambtshuisplein

Start op maandagavond: 19.00 uur

Start op woensdagochtend: 10.00 uur

Duur: 1 uur

Het Wandelcafé is voor iedereen die het leuk vindt om samen met andere mensen te wandelen. Het is gratis (alleen het kopje koffie/thee is op eigen kosten), u hoeft geen lid te worden en u sluit aan wanneer het u past. Gezelligheid staat voorop! De organisatie ligt per dorp bij enthousiaste vrijwilligers. Zij zetten de route uit, wandelen mee en zorgen voor de start- en eindlocatie waar het kopje koffie/thee gedronken kan worden.

Ook in andere dorpen in Maas en Waal zijn wandelcafés gestart, voor meer informatie kijk op: www.maasenwaalinbeweging.nl

Stichting Maas en Waal in Beweging

Stichting Maas en Waal in Beweging heeft als doel het bevorderen van gezonde voeding, voldoende bewegen en een algemene gezonde leefstijl voor alle inwoners van Druten en West Maas en Waal. De stichting stimuleert en ondersteunt diverse partijen zoals ondernemers, verenigingen, zorg en welzijn en enthousiaste inwoners bij het opzetten van nieuwe initiatieven die passen bij de doelstelling. Voor meer informatie zie www.maasenwaalinbeweging.nl. Heeft u leuke ideeën voor initiatieven die een gezonde leefstijl bevorderen? Neem dan contact op met ons via info@maasenwaalinbeweging.nl.

Partners van de stichting vanuit zorg & welzijn waaronder huisartsen, Oefentherapie Maas en Waal, MeerVoormekaar en GGD Gelderland-Zuid hebben dit initiatief bedacht en gezamenlijk met de lokale vrijwilligers uitgewerkt.


deel deze activiteit

Locatie

Boldershofcomplex
Druten
Ambtshuisplein 1
6651az


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.