Logo maasenwaalkanter.nl
  • Alles
  • (2)
    Evenement

Swingen bij Museum Tweestromenland

zondag 15 september 14:00 uur

Beneden-Leeuwen - In het kader van het reizende festival Muzikale Monumenten verzorgen zondag 15 september Harmonie Koning Willem 3 en Showorkest Riverland een optreden op het plein bij Museum Tweestromenland aan de Pastoor Zijlmansstraat 3 in Beneden-Leeuwen.

Plezier in musiceren, dat staat voorop en dat is wat Showorkest Riverland uitstraalt. De 25 swingende muzikanten en zanggroep voelen zich in elke muziekstijl thuis zoals eigentijdse (deels Nederlandstalige) pop, jazz, soul en latin. Het uiteenlopende en afwisselende repertoire stelt het orkest in staat om bij iedere gelegenheid een passend stuk muziek te brengen.

Harmonie Koning Willem 3 staat onder leiding van Herman van Teffelen. Het repertoire is heel divers: van 'echte' harmonie-werken tot de laatste popnummers en alles daar tussenin. Van oudsher pakt het orkest één keer per jaar uit met een groots concert waarbij zangers, zangeressen, dans en filmbeelden samen met de muziek van het orkest garant staan voor een middag vol muzikaliteit en show.

Het optreden begint om 14.00 uur. Toegang gratis. Bij minder mooi weer is het evenement in tenten.

www.muzikalemonumenten.nl


deel deze activiteit

Locatie

Museum Tweestromenland
Beneden-Leeuwen