• Alles

Beurs bromfietsclub Efkesweg Deest

zondag 19 mei 11:00 t/m 17:00 uur

Deest - Bromfietsclub OBC Efkesweg uit Deest bestaat 12,5 jaar. Dat wordt gevierd op zondag 19 mei met een beurs in het Zwaantje aan de Vriezeweg 10 in Deest. Natuurlijk stelen de oldtimer bromfietsen van de leden de show zoals de Kreidler, Zundapp, Sparta, Puch en de Kreidler 3wieler. Er is een markt met bromfiets- en motor-onderdelen, jukebox, radio's en jaren '60 spulletjes en er zijn allerlei activiteiten. Zo vindt er een verloting plaats van een oldtimer bromfiets en er is een DJ met 45 toeren vinyl. De beurs is van 11.00 tot 17.00 uur en gratis toegankelijk.

Heb je een leuke verzameling van bromfiets gerelateerde spullen en wil je op de markt staan, neem dan contact op met Marco Groenen, tel 06-25471123.

Een paar brommerliefhebbers uit Deest startten in 2006 een club voor mensen met dezelfde hobby met als doel samen te sleutelen aan hun bromfietsen en toertochten te maken. OBC Efkesweg was geboren en is inmiddels uitgegroeid tot een actieve club met 62 leden.

Die leden rijden regelmatig een toertocht (met een thema zoals de picknick- snert- of slakkentocht), presenteren zich op beurzen met hun oldtimers en bezoeken eens per jaar een verpleeghuis om de inwoners hun bromfietsen te laten zien.

Wie een bromfiets bezit van tenminste 25 jaar oud , kan lid worden.

www.efkeswegdeest.nl


deel deze activiteit

Locatie

Café 't Zwaantje
Deest
Vriezeweg 10
6653aj


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.