• Alles
 • (1)
  Overig
 • (19)
  Algemeen
 • (1)
  Sport
 • (7)
  Evenement
 • (2)
  Muziek

Film 'Finding your feet'

dinsdag 19 maart 20:00 uur

Filmhuis Den Bogerd in Druten bestaat 15 jaar. Dat wordt gevierd op dinsdag 19 maart met een 'aangekleed' matinee en een feestelijke avondvoorstelling. Zo is er een matineevoorstelling om 14.00 uur met de film 'Finding your feet'. Entree 8,00 euro (gratis consumptie en hapjes) en om 20.00 uur de feestelijke avondvoorstelling, ook met 'Finding your feet'. In de pauze is er een korte quiz. Na afloop van de avondfilm worden de winnaars van de quiz bekendgemaakt en kan iedereen een drankje en hapje nuttigen op 15 jaar Filmhuis Druten. Entree 8 euro, Vrienden 6 euro. De voorstellingen zijn in D'n Bogerd aan de Van Heemstraweg 53 in Druten.

"We herinneren ons nog de allereerste film 'The Hours' die meer dan 100 bezoekers trok. Hierna volgden tot nu toe nog ruim 240 films. Absolute toppers met meer dan 150 bezoekers waren onder meer 'Memory's of a Geisha', 'Zwartboek', 'The white Masai', 'The Reader', 'Sonny Boy', 'Intouchables', 'Knielen op een bed violen' en 'Lion'. Gemiddeld zagen wij in die 15 jaar ruim 55 bezoekers per voorstelling. Daarbij zijn er maar liefst 50 bezoekers die er ook dit jaar weer voor gekozen hebben om 'Vriend' van het Filmhuis te worden", aldus het team van Filmhuis Den Bogerd

"Filmhuis Den Bogerd is ondergebracht in een Stichting die geen subsidie of gift ontvangt en waarbij de bezetting uitsluitend uit vrijwilligers bestaat. Met name aan de inzet van die vrijwilligers, én aan uw niet aflatende belangstelling voor onze films, is het te danken dat we met vertrouwen de toekomst van ons Filmhuis tegemoet zien."


deel deze activiteit

Locatie

Cultureel Centrum D'n Bogerd
Druten
Van Heemstraweg 53
6655kh


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.