Logo maasenwaalkanter.nl
  • Alles
  • (2)
    Evenement

Gezinsfietstocht Maasfeesten Appeltern

zondag 14 juli 11:00 uur

Als onderdeel van Maasfeesten Appeltern wordt op zondag 14 juli voor de 4e keer een gezinsfietstocht gehouden. De routes lopen ditmaal grotendeels aan de overzijde van de Maas en voeren via rustige plattelandswegen, langs idyllische plaatsen in het Brabantse land. Deelnemers kunnen kiezen uit routes van circa 20 of circa 40 kilometer. Beide routes starten tussen 11:00 uur en 12:00 uur vanaf het evenemententerrein aan de oude loswal in Appeltern.

Bij de start ontvangen alle deelnemers een pakketje met een routebeschrijving, een versnapering voor onderweg, veerpontbonnen voor de overtocht (heen en weer) en een consumptiemunt voor het aansluitende programma van Maasfeesten Appeltern. Hier kan men genieten van lekkere hapjes in het kader van Mater Mosa en van muziek met DJ Geert, Maas en Waals zangkoor Hullie en dweilorkest Altèd te Loat. Voor de kinderen staan leuke attracties opgesteld, waaronder een opblaaszwembad van maar liefst 100 m2!

In verband met het te maken aantal pakketjes is vooraf aanmelden voor de gezinsfietstocht wenselijk, maar daginschrijving kan ook. Vooraf aanmelden kan via www.mooi-appeltern.nl. Hier vindt u het inschrijfformulier onder de knop Evenementen/Maasfeesten. De deelname voor volwassenen bedraagt 4 euro. Voor kinderen tot en met 16 jaar is deelname gratis!


deel deze activiteit