• Alles
 • (1)
  Overig
 • (22)
  Algemeen
 • (1)
  Sport
 • (7)
  Evenement
 • (2)
  Muziek

Reünieconcert Fairy-Tale

zaterdag 15 december 20:00 uur

Puiflijk - Fairy-Tale houdt zaterdag 15 december in Zaal de Linde (Mulders) aan de Koningsweg in Puiflijk een reünieconcert. Aanvang 20.00 uur.

Fairy-Tale ontstond eind jaren 70 van de vorige eeuw uit de Tielse groep Hush. Toen zangeres Monique Gebbink de groep (bestaande uit Chris van den Eijkel, Wim Vissers, Nan Tromp en Ton Thuss) in 1978 versterkte, veranderde de naam in Fairy-Tale. Voor de single 'I can dance' uit 1981 werd de naam internationaler: Sugar & The Lollipops. 'I can dance' bereikte in Nederland de 14e plaats van de hitparade, werd in Duitsland een top-10 hit en in Denemarken zelfs nummer 1.

Het succes duurde maar een paar jaar. Monique ging solo verder en Fairy-Tale ging op zoek naar een nieuwe zangeres. Dat werd Angelique van Laanen uit Nijmegen. Ook kwam er een nieuwe gitarist, John Tijssen, en en een nieuwe drummer, Pierre Kuipers. Halverwege de jaren tachtig stopte de groep.

Sinds maart wordt er druk gerepeteerd met als bezetting: bassist Wim Vissers en drummer Chris van den Eijkel (beiden vanaf oprichting betrokken bij de band), zangeres Angelique Klaassen-van Laanen, gitarist John Tijssen en toetsenist Timo van Verseveld. De broers Herman en Jan de Haas verzorgen licht en geluid en deden dat ook al vanaf de oprichting van Fairy-Tale.

Kaarten via www.ticketassist.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Zaal De Linde
Puiflijk
Koningsweg 1
6655aa


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.