Logo maasenwaalkanter.nl


Judo-instuif op ’s Heeren Loo!

Vanuit de samenwerking met Actief Maas en Waal organiseert het team recreatie van ’s Heeren Loo een judo-instuif. Dit gebeurt in samenwerking met judoverenigingen Sho Shin uit Druten en Tora uit Boven-Leeuwen.

Ook voor de cliënten van ’s Heeren Loo ís bewegen en sporten heel leuk én goed voor hun gezondheid en hun meedoen in de samenleving. Judo is één van de sporten die heel geschikt kan zijn voor de cliënten. Door deze instuif kunnen zij gratis en vrijblijvend uitproberen of judo bij hen past. Als een échte judoka, op een échte judomat, in een écht judopak gaan zij kennismaken met de judosport onder leiding van een judoleraar van Sho Shin/Tora.

Momenteel heeft judovereniging Tora al twee judogroepen voor jeugd met een verstandelijke beperking, namelijk een groep in de leeftijd 12- en een groep in de leeftijd 12+. Indien er n.a.v. deze kennismakingsclinics voldoende belangstelling is zal er een nieuwe groep g-judo gevormd worden voor (jong) volwassenen.

Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom.
Vooraf graag even e-mailen naar: recreatie.druten@sheerenloo.nl.                                 U bent ook altijd welkom om te komen kijken.

Wanneer: Op zaterdag 18 maart en 1 april, van 14.00-16.00 uur.
Waar:          In de Wielewaal - ’s Heeren Loo, Pa Hoeklaan 65 in Druten (vlak voor de kinderboerderij gaat u rechtsaf).

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten