Logo maasenwaalkanter.nl


Ondertekening koopovereenkomst. Rechts de heer en mevrouw Dubbelman en links wethouder Bos.
Ondertekening koopovereenkomst. Rechts de heer en mevrouw Dubbelman en links wethouder Bos.

Verkoop kavel bedrijventerrein Veesteeg-Oost

De bedrijfskavels in de gemeente West Maas en Waal zijn in trek. Nadat de gemeente al een ondernemer mocht verwelkomen op bedrijventerrein Kapelstraat in Maasbommel, is er ook een koopovereenkomst getekend voor een kavel van bedrijventerrein Veesteeg-Oost in Boven-Leeuwen.

west maas en waal - Op het bedrijventerrein Veesteeg-Oost vestigt zich eind januari 2018 Dubbelman Design uit Ridderkerk. Dubbelman Design is binnen 4 jaar uitgegroeid tot een familiebedrijf met passie voor het ontwerpen en produceren van meubelen onder private label. Door groei is het bedrijf toe aan een nieuwe uitdaging, namelijk een nieuw pand op een kavel van ruim 3.000 m2 op Veesteeg-Oost. Een betaalbare, centraal gelegen en goed bereikbaar vestigingsplek.Het team van Dubbelman heeft er veel zin in om zowel zakelijk als privé de overstap te maken van Ridderkerk naar Boven-Leeuwen.

Na deze verkoop zijn op het bedrijventerrein Veesteeg-Oost nog 3 kavels te koop. Naast dit bedrijventerrein zijn er nog mogelijkheden op het bedrijventerrein Lageweg in Dreumel. Voor dit bedrijventerrein is veel interesse. Bedrijventerrein Kapelstraat in Maasbommel heeft nog één kavel vrij.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met bedrijfscontactfunctionaris, J. Hattu via tel. (0487) 599 549 of jhattu@westmaasenwaal.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten