Logo maasenwaalkanter.nl

Sportverkiezingen: publiek kan stemmen

Wijchen - Tijdens de Sportverkiezingen in 't Mozaïek in Wijchen op zaterdag 27 januari reikt Stichting Sportevenementen de sportprijzen uit aan sporters die vorig jaar een prestatie van formaat hebben neergezet. Nieuw dit jaar is de publieksprijs. Het publiek kan via de website www.sportverkiezingenwijchen.nl tot vrijdagavond 26 januari op zijn/haar favoriete genomineerde stemmen.

Wie wordt de sportman, sportvrouw, sportteams en sporttalent van het jaar? Per rubriek heeft de vakjury drie sporters genomineerd. In de rubriek Sportman van het jaar zijn genomineerd Frank Mulders (motorsport), Ricardo Phoelich (motorsport) en Bas Vijlbrief (vinzwemmen). Kans op de titel Sportvrouw maken Ilse Arts (basketbal), Anne van Vlijmen (basketbal) en Febe van Zwambagt (paardensport) en bij de rubriek Sportteam zijn dat Smashing gemengd (badminton), Trivos 1 dames (volleybal) en sc Woezik 1 heren (voetbal).

Sporttalent meisjes onder 18 jaar: Sarah van Aalen (volleybal), Ninthe van den Berg (danssport) en Kayleigh van den Brink (kickboksen). Sporttalent jongens onder 18 jaar: Leon Derksen (kickboksen), Jeremy Knuiman (motorsport) en Liyam Vos (schaatsen).

Meer berichten

Shopbox