Tovertheater 15 jaar

Beneden-Leeuwen - Het Toverbaltheater in Beneden-Leeuwen bestaat deze maand 15 jaar. "Het wordt tijd om iedereen mee te laten vieren met ons jubileum. Daarom gaat vanaf 4 februari ons restaurant Voorproefje weer open."

Het Toverbaltheater aan de Waterstaat 7 in Beneden-Leeuwen is een theater, restaurant, een plek waar je workshops kan volgen en een kledingverhuurbedrijf. "Restaurant Voorproefje bestaat al sinds 2013 als onderdeel van het Toverbaltheater. In de loop van de jaren was onze agenda zo volgeboekt met feesten dat de individuele gast niet binnen kon lopen. Met dit jubileum willen we iedereen weer de kans geven om dagelijks te komen genieten van al het lekkers wat wij kunnen maken." Zondag 4 februari is de feestelijke opening. Daarna kan men terecht op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.

"Maar natuurlijk vergeten wij ons theaterhart niet. Iedere eerste zondag van de maand gaan wij open voor een kunstzinnige culturele activiteit in combinatie met eten. We openen knallend met een spetterende opening op 4 februari. De maanden daarna is er muziektheater, een foto-expositie, kunst en poëzie. En we sluiten het eerste half jaar theatraal af met een groots straattheaterfestival in juli."

www.toverbaltheater.nl

Meer berichten