Logo maasenwaalkanter.nl

Nieuwe gemeentegids West Maas en Waal

West Maas en Waal - De gemeente West Maas en Waal en uitgeverij Akse Media zijn gestart met de voorbereidingen van de nieuwe gemeentegids voor de gemeente West Maas en Waal editie 2018-2019. De gids is een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de gemeente. Zowel in de papieren versie als in de digitale gemeentegids (www.westmaasenwaal.smartmap.nl) vindt u informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven.

De gemeentegids ontvangt u ook dit jaar weer via huis-aan-huisverspreiding. Sinds 8 januari worden instellingen en verenigingen met een redactionele vermelding benaderd om de juistheid van de gegevens te controleren. Indien u in de vorige editie een vermelding heeft, ontvangt u een e-mail. Deze e-mail bevat een unieke, persoonlijke inlogcode waarmee u de gegevens op elk gewenst moment kunt wijzigen. Is er geen mailadres bekend, dan wordt er komende weken telefonisch contact met u opgenomen. Wilt u zelf een wijziging doorgeven of staat uw vereniging/ organisatie nog niet in de gids? Geef dit dan door via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids West Maas en Waal) of bel tel. (0223) 673 010.

Inmiddels is de afdeling Sales al begonnen met het benaderen van adverteerders, welke de verschijning van de gids mede mogelijk maken. Bent u nog niet benaderd of wilt u meer informatie, neem dan contact op met onze salesmanager via (0223) 673 121.

Bent u benaderd en twijfelt u over de echtheid van uw gesprek, neemt u dan zeker contact met de gemeente. Als officiële uitgever van de gemeentegids West Maas en Waal 2018-2019 bezitten de publiciteitsadviseurs een aanbevelingsbrief van uw gemeente. Hier kunt u te allen tijde naar vragen.

Meer berichten

Shopbox