Wandelingen voor en met mantelzorgers

Maas en Waal - Mantelzorger en wandelcoach Mary van der Linde organiseert In samenwerking met het MeerVoormekaar mantelzorgsteunpunt vier wandelingen voor en met mantelzorgers. "Ontspannen, genieten van de natuur, een luisterend oor, ontmoetingen en verbinding staan voorop", aldus MeerVoormekaar. De wandelingen zijn op de donderdagen 25 januari, 22 februari, 22 maart en 19 april, steeds van 10.00 tot 12.30 uur. Deelname 7,50 euro per wandeling

25 februari Start bij de kerk aan Koningsstraat 45 in Afferden. Via de Tabaksplant gaat het over de dijk richting Deest, met uitzicht op de Afferdense en Deestse uiterwaarden en de Waal. Met de bus: neem lijn 85 Druten-Nijmegen, stap uit bij halte Pas in Afferden en loop naar de kerk.

22 februari Een wandeling door graslanden, over een akker en bospaden. Start bij Molenhoek/Horssen. Neem aan het eind van de Scharenburg de afslag links naar Horssen. Vervolgens de eerste weg links (Kloosterweg) en volg deze weg tot het blauwe bord einde Horssen. Na dit bord slaat u rechtsaf, De Vissert.

22 maart Verzamelen op het parkeerterrein van de rijhal aan Gelenberg 11 in Afferden. Wandeling naar de Oude Toren in Afferden.

19 april Start op Heerlijkheid Horssen. Ga na de Neersteindsestraat en neem de eerste verharde afslag naar links, de Zelksestraat.
Info en aanmelding: Mary van der Linde, tel. 06-18041346 of info@happinessinprogress.nl. (o.v.v. naam, telefoonnummer en opgaaf datum/data wandeling(en).

Indien een wandeling niet doorgaat, ontvangt u tijdig bericht.

www.happinessinprogress.nl

Meer berichten