Logo maasenwaalkanter.nl

Pronkzittingen Oude Gierpont

Wamel - Zaterdag 13 januari vinden in het VTC Wamel de Pronkzittingen plaats van Carnavalsvereniging De Oude Gierpont. 's Middags is er voor de jeugd de knotsgekke en doldwaze Wamelse BZT-show waarin een groot aantal kinderwensen in vervulling zal gaan.

Belangrijk onderdeel van deze interactieve middag is het antwoord op de vraag wie Jeugdprins Ties en Jeugdadjudant Luc opvolgen als jeugdheersers over 't Veergat. De nieuwe Minigarde staat te popelen om te laat zien hoe goed ze kunnen dansen. Zaal open om 13:30 uur, het programma is van 14.00 tot 17.00 uur. Entree gratis.

Verdienstelijk

'S avonds is de Pronkzitting voor Prins Boudewijn d'n Enigste met optredens van Wamelse groepen en Wamelse buutreedners. Traditiegetrouw wordt tijdens de Pronkzitting bekendgemaakt wie zich in 2018 Verdienstelijk Wamelnaar mag noemen. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Hofkapel De Kurketrekkers. Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur. Na afloop van het avondprogramma wordt er nog een feestje gebouwd in de huiskamer van het VTC.

Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij ´t Trefpunt en Spar Veltmaat.

www.deoudegierpont.nl

Meer berichten