Nieuwe vestiging in Wijchen

Wijchen - Hendriks Bouw en Ontwikkeling uit Oss versterkt haar band met Wijchen. Aan de Vijverlaan in Wijchen werd onlangs een nieuwe vestiging voor Hendriks Onderhoud en Beheer geopend. "Vanuit deze nieuwe vestiging kan Hendriks haar relaties in de regio Wijchen nog beter bedienen."

"Wijchen en Hendriks zijn al meer dan 35 jaar nauw verbonden met elkaar. Dat begon in 1983, toen er 116 premiehuurwoningen werden gebouwd in Diepvoorde. Inmiddels heeft Hendriks meer dan 1100 woningen gebouwd en meer dan 600 woningen gerenoveerd. Daarnaast heeft Hendriks ook winkels en een zorgkruispunt gebouwd en kantoren en zorginstellingen gerenoveerd."

De officiële opening wordt verricht door burgemeester J. Verheijen van de gemeente Wijchen (op kleine foto links).
De opening wordt opgeluisterd met een innovatiemarkt waar Hendriks haar relaties kennis liet maken met de nieuwste ontwikkelingen op gebieden als digitalisering en automatisering, robotisering en het Internet of Things. Ook is er aandacht voor volledig digitaal ontwikkelen, renoveren en beheren. En zaken als smart buildings en sensortechnologie.

"Met deze innovaties wil Hendriks bijdragen aan het verduurzamen van de woningvoorraad. Als maatschappij staan we immers voor een enorme verduurzamingsopgave en Hendriks neemt daarin graag haar verantwoordelijkheid. Omdat verduurzamen altijd gaat om mensen, om bewoners, laat Hendriks ook innovaties zien op zogenaamde 'zachte' aspecten. Zoals Virtual Reality en Augmented Reality."

Meer berichten