Competitie bridgeclub BOD

Druten - Na 5 competitieavonden volgt er bij BC BOD promotie of degradatie voor drie paren in elke lijn. De strijd aan de kop van de A-lijn is elke ronde weer spannend, hoewel Piet van Zwam en John Schrooten zich duidelijk hebben gekandideerd voor de titel van clubkampioen. Zij eindigden op de eerste plaats en lieten het verrassend optredende paar Henny Aalbers - Gerry van Groningen achter zich. De derde positie was voor Wil Langens en Wim van Mourik.

In de B-lijn vullen zij de plaatsen op van 3 paren die promoveren naar de A. Gerard van de Geijn en Trude van Rossum eindigden bovenaan, gevolgd door de paren Stef Arts - Rien van Veldhuizen en het echtpaar Ans en Ben van de Logt. In de C-lijn was er promotie voor Henk Hoenderop en Reiny Dijk. Met een monsterscore van 76% op de laatste avond kon hen promotie niet meer ontgaan. De paren Thea Ebben - Gerrie van Oijen en Rieny van Ispelen - Annie van Zijderveld, vergezellen hen naar de B-lijn.

Na elke ronde degraderen ook enkele paren. Voor hen is er de uitdaging om de volgende ronde weer in een hogere lijn te spelen. De volgende ronde start weer op dinsdag 20 februari in D'n Bogerd.

Meer berichten