Schilderbeurt winkel leidt tot verwikkelingen

HERNEN - Toneelvereniging Springlevend uit Hernen/Bergharen brengt 'Een paar tinten vrolijker graag' op de planken.

Het verhaal speelt zich af in Modehuis van Nisselroij. De kledingwinkel is toe aan een schilderbeurt want er komt een belangrijke inkoper uit Parijs om te kijken of ze de nieuwste collectie meeneemt naar Frankrijk. Maar waar geschilderd wordt, vallen spetters... Uitvoeringen zaterdag 10 maart in de Zandloper in Bergharen en zaterdag 17 en zondag 18 maart in de Mijlpaal in Hernen.

Zie je het voor je, een jurkje zo vanaf het terras in Hernen naar de Champs-Elysées in de Franse hoofdstad? Maar….daar waar geschilderd word vallen spetters zullen we maar zeggen! En er zal 's nachts gewerkt gaan worden, maar dan zullen de neuzen allemaal dezelfde kant op moeten staan! En welke kleur wil de bazin nu op de wanden hebben? En wat als de bank alle rekeningen blokkeert en tot overmaat van ramp iedereen voor de modeshow afbelt? The show must go on, maar vraag niet hoe.

Het stuk is geregisseerd door Ernst Renkens.

Aanvang steeds om 20.00 uur. Voorverkoop 8, 9, 15 en 16 maart (tussen 18.00 - 20.00 uur) via tel. 0487-531393. Kaarten ook te koop aan de kassa.

Meer berichten

Shopbox