Scène uit het blijspel 'Hotel te koop' van Toneelvereniging Deest.
Scène uit het blijspel 'Hotel te koop' van Toneelvereniging Deest.

Kippen en vreemdganger in oud hotel

Deest - Toneelvereniging Deest beleefde afgelopen weekend in dorpshuis 't Trefpunt de première van het blijspel 'Hotel te koop'. De enthousiaste spelers namen het publiek mee in het wel en wee van het echtpaar Emma en Simon die op hun bejaarde leeftijd nog altijd proberen om een hotel te runnen.

Als er op een dag een potentiële koper zich meldt, doet het echtpaar er alles aan om met hun personeel een uitstekende indruk achter te laten. Dat loopt echter anders dan verwacht… Een piccolo die geen koffers kan sjouwen, een tuinman die denkt dat hij ook het tapijt in het hotel moet maaien, een kamermeisje dat van mening is dat één keer per week schoonmaken voldoende is en een kok die alleen maar kip kan klaarmaken dreigen de boel in het honderd te laten lopen. Tel daar nog eens een paar losgeslagen kippen, een vreemdganger, een dronken buurvrouw en een paar excentrieke dames bij op en je hebt voldoende ingrediënten om het publiek een heerlijk ontspannen avondje vol hilarische momenten voor te schotelen. De reacties van het publiek na afloop waren dan ook lovend.

Komend weekend speelt Toneelvereniging Deest nog twee keer. Zaterdag 10 maart om 20.00 uur en zondag 11 maart om 14.00 uur. Kaartjes kosten 8,50 euro en kunnen nog gereserveerd worden via tel. 0487-517396 of jlapeters@kpnmail.nl. Kinderen t/m 12 jaar betalen zondagmiddag 6 euro.

Meer berichten

Shopbox