Feestelijke heropening van Dorpshuis de Oase

Alverna - Dorpshuis de Oase in Alverna heeft een kleine metamorfose ondergaan. Zaterdag 17 maart is de feestelijke heropening en is er tussen 14.00 en 17.00 uur een programma voor jong en oud. Verenigingen uit Alverna presenteren zich, er zijn workshops en muziek met onder meer Linda Hendrixx. Kinderen kunnen zich laten schminken, zich uitleven op het springkussen of meedoen aan workshops. Elke bezoeker krijgt de eerste consumptie gratis.

De Oase heeft een nieuwe keuken gekregen. Die nieuwe keuken biedt ook nieuwe mogelijkheden zoals kookworkshops en deze maand start het project 'Samen koken en samen eten'. Dit project, uitgevoerd door de Zonnebloem en de KBO, heeft als doel ouderen en alleenstaanden bij elkaar te brengen in het dorpshuis en daar samen te koken en gezellig te eten.

Dorpshuis de Oase bestaat sinds 1980 en vervult sindsdien een belangrijke rol in Alverna. Een breed scala aan clubs, instellingen en verenigingen heeft hier zijn thuisbasis. Ook worden er vele activiteiten, optreden en bijeenkomsten georganiseerd.

Meer berichten

Shopbox