Hans Duijghuisen fotograaf bestaat 25 jaar

Beneden-Leeuwen - Op 5 april 1993 openden Hans en Ria Duijghuisen voor het eerst hun fotospeciaalzaak in Beneden-Leeuwen. Afgelopen week al weer 25 jaar geleden. Zij zijn begonnen met een nieuwe studio en verkoop van camera's en accessoires en maakten een vliegende start. Binnen korte tijd waren zij marktleider in de regio West Maas en Waal.

In deze vijfentwintig jaar is heel veel veranderd in de fotografie. De opkomst van digitale fotografie en internet. In het jaar 2000 is de verkoop van de camera's gestaakt en zijn Hans en Ria zich echt gaan specialiseren op het gebied van portretfotografie. In 2001 werd het huidige pand aangekocht, volledig gerenoveerd en begin 2002 volgde de verhuizing. Sindsdien zijn zij alleen nog maar gegroeid en verder doorgespecialiseerd met portretfotografie, zwangerschaps- en newbornfotografie en drukwerk voor geboortekaartjes, Sinds enkele jaren maakt Hans ook kunstfotografie in de vorm van figuurstudie en Nude-Art als versiering aan de wand. Hiervoor is hij ook al internationaal onderscheiden.

Daarnaast beschikt Hans Duijghuisen over een grote collectie lijsten van ruim 4000 modellen en kunnen zij volgens de museumnorm inlijstingen voor u verzorgen. Ook in het maken van pasfoto's
hebben de medewerkers van Hans Duijghuisen zich optimaal gespecialiseerd. Hier weet u zeker dat de foto goedgekeurd wordt.

Om dit zilveren jubileum te vieren krijgt iedere klant bij een aankoop vanaf € 25,- (zolang de voorraad strekt) een bijzondere attentie mee waar men lang plezier van kan beleven. Ook worden er tot begin november gedurende 25 weken via de Facebook pagina van Hans Duijghuisen een lunchbon van € 25,- verloot die men kan besteden bij 'De Twee Linde' in Beneden- Leeuwen.

Samen met de medewerkers Celine en Bo zetten Hans en Ria Duijghuisen met heel veel plezier de werkzaamheden verder om al hun klanten van echte vakfotografie van een zéér hoog niveau te voorzien.

Hans Duijghuisen fotograaf, Zandstraat 115 in Beneden-Leeuwen, tel. 0487-594848, www.hansduijghuisen.com, www.hansduijghuisen.nl.

Meer berichten