Foto B. van Nuland
Foto B. van Nuland

Oldtimers door Land van Maas & Waal

Hernen - Klassiek Mechaniek Zeeland (KMZ) houdt zondag 22 april een Oldtimer voorjaarsrit door het Land van Maas & Waal en Brabant. De rit heeft een lengte van circa 80 kilometer en staat open voor eigenaren van een oldtimer of exclusieve auto.

De rit start bij Ontmoetingscentrum De Mijlpaal aan het Tunnelpad 3 in Hernen. Inschrijven kan van 10.00 tot 11.00 uur. De start is vanaf circa 11.15 uur. De organisatie verwacht zo'n 80 oldtimers, luxe auto's en vrachtauto's voor een rit door het Land van Maas & Waal en Brabant. De route voert de deelnemers via Horssen, Altforst, Maasbommel en Heerewaarden naar de veerpont van Alem en vervolgens naar Brabant om uit te komen bij Zalencentrum 'Het Witte Huis' in Zeeland. Daar kunnen alle deelnemende oldtimers vanaf 15.00 uur worden bekeken.

Deelname voor leden van KMZ is gratis. Ook niet-leden met een oldtimer kunnen meerijden, zij betalen 12,00 euro (exclusief 3 euro voor een rallybord maar dat is vrijblijvend). Iedereen ontvangt twee consumptiebonnen en een routebeschrijving.

Meer info: www.k-m-z.nl

(Foto's: B. van Nuland)

Meer berichten