Open Maas & Waal 2018

Maas en Waal - Al ruim 80 organisaties in de gemeenten Wijchen, Druten, West Maas en Waal en Beuningen zetten zaterdag 2 juni hun deuren open voor bezoekers. Dit in het kader van Open Maas en Waal. Het project Open Maas en Waal wordt georganiseerd door ondernemers en is bedoeld om inwoners én mensen buiten de regio te laten zien wat het Land van Maas en Waal allemaal te bieden heeft. Aanmelding is gratis, evenals vermelding op de website www.openmaasenwaal.nl, waar alle deelnemende organisaties vermeld staan.

Veel culturele organisaties, bedrijven en stichtingen hebben zich al aangemeld. Op de website worden zij per dorp vermeld, zodat bezoekers op 2 juni een goed overzicht hebben wat waar te bekijken of te doen is en zo hun route kunnen uitstippelen.

Zo laat Imkerij 't Honingweitje in Dreumel bezoekers echte honing proeven en zelf verse eieren rapen. Bij Theunissen & Peters in Horssen kunnen bezoekers in de fruittrein stappen en door de boomgaard gereden worden. Onderweg wordt verteld over wat er allemaal bij komt kijken om fruit te telen. Voor de kinderen is er een speurtocht.

Organisaties die zich nog willen aanmelden en vermeld willen worden op de website kunnen een mail sturen aan projectteam@openmaasenwaal.nl. Open Maas en Waal is onderdeel van het project Profilering Land van Maas en Waal van ondernemersplatform Ondernemend Maas en Waal.

Meer berichten