'Groen Genieten' in Balgoij

Balgoij - Na twee succesvolle edities van 'Groen Genieten' in Wijchen houdt Lepona Tuinarrangeurs in het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 april de derde editie in Balgoij. Daar kun je rondstruinen over de groen- en lifestylemarkt en je laten inspireren en informeren. Er zijn creatieve demonstraties en proeverijen van eerlijke producten. 'Groen Genieten' is van 10.00 tot 17.00 uur bij Lepona Tuinarrangeurs aan de Houtsestraat 30 in Balgoij.

"Groen voelen, natuur proeven en bloem genieten", stelt organisator Henny van Lent-Polman, "daar draait het om. De liefde voor het buitenleven zit ons in het bloed. We wilden anderen hier ook van laten genieten. En dat is gelukt. Tijdens de afgelopen twee edities hebben we mogen ervaren hoe enthousiast iedereen was. Daarom was de keuze voor een derde editie in het voorjaar niet moeilijk. Samen luiden we het nieuwe tuinseizoen in tijdens het groene belevingsweekend, dus kom Groen Genieten!"

Er is een vol programma met onder andere exclusieve planten en bloemen, natuurlijke tuinverzorgingstips en producten, lifestyle producten, streekproducten, demonstraties, proeverijen, een popkoor, roofvogelshow, stands en meer. Kinderen kunnen zich vermaken in het kinderparadijs met een zandberg, voetbalveldje, blotevoetenpad, rondje op de pony, schminken, plantenspeeltuin en knutselen.

www.lepona.nl of de facebookpagina Lepona Tuinarrangeurs.
 

Meer berichten