Logo maasenwaalkanter.nl

Drutense Lard krijgt zijn droomdag

Druten - Stichting Dream4Kids organiseert unieke belevingen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar die een ernstig traumatische ervaring hebben gehad. Zo ook Lard uit Druten. Net als de andere droomkinderen waarvoor Dream4Kids zich inzet, heeft Lard al veel meegemaakt in zijn korte leventje. Zijn grote droom was om zijn favoriete N.E.C. speler te ontmoeten, samen te voetballen, de langste houten achtbaan te trotseren en in de snelste auto te rijden.

Een hoop dromen, die allemaal zijn uitgekomen. Zo werd hij tijdens zijn droomdag opgehaald door een Maserati en reed in een Tesla. In Nijmegen ontmoette Lard zijn favoriete N.E.C. speler, Ferdi Kadioglu. Samen ballen trappen en handtekeningen van het hele team verzamelen, stond op het programma. Daarna werd een bezoek gebracht aan de langste, hoogste en snelste achtbaan van de Benelux, de Troy van Toverland.

"Dream4Kids zorgt ervoor dat getraumatiseerde kinderen in het zonnetje gezet worden, zodat zij weer de moed en energie krijgen om in hun dromen te geloven. En dat is gelukt met deze droomdag! Wij willen iedereen die hieraan heeft bijgedragen hartelijk bedanken. Met name N.E.C., Iveco Schouten, Wereldkeuken Nijmegen en Toverland zijn wij zeer dankbaar", aldus Roselie en Marc, vrijwilligers van Dream4Kids.

Dream4Kids, Perron-3 aan de Hoff van Hollantlaan 1 5243 SR Rosmalen