Jubileumconcert Kamerkoor Muzimare

Leur - Dit jaar bestaat Kamerkoor Muzimare 25 jaar. Exact een kwart eeuw na het eerste concert zingt het gezelschap het feestelijke tweede deel van een cyclus: De zomer. Het optreden getiteld 'Songs of Summer, music of Joy' is woensdag 20 juni in de Dorpskerk van Leur aan de Van Balverenlaan 4 in Leur (parkeergelegenheid achter De Leurse Hof aan de Ruffelsedijk). Aanvang 20.00 uur.

De instrumentale begeleiding is in handen van Diana Pivak (piano), Janouk Heidema (cello) en Thomas Ruffmann (viool). Het geheel staat onder leiding van Sophia Brink. De entree voor het concert en het tekstboekje zijn gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

In haar 25-jarig bestaan is Kamerkoor Muzimare uitgegroeid tot een uitgebalanceerd koor van 25 geoefende amateurzangers. Het omvangrijke repertoire omvat zowel profane als religieuze muziek uit uiteenlopende stijlperiodes en landen die vaak op verrassende wijze met elkaar gecombineerd wordt. Door de jaren heen is daarnaast een specialisatie in Engelse en hedendaagse koormuziek ontstaan.

Meer berichten