Onderhoud Hertenpark Druten

Druten - Hertenpark Druten wordt onder handen genomen. Vrijdag 15 en zaterdag 16 juni gaan de handen uit de mouwen voor onderhoudswerkzaamheden.

Na overleg tussen de gemeente Druten, 's Heerenloo/Boldershof, Stichting Behoud Hertenpark Druten, aanwonenden en Van Kerkhof groen en bloem is het tijd om aan de slag te gaan. Het kwaliteitsbeeld van het park is vastgesteld en duidelijk is wat in dit eerste jaar van herstel allemaal moet en kan worden gesnoeid en hersteld. De gemeente en Boldershof werken de plannen voor een nieuw beheerdersverblijf verder uit. Het is de bedoeling dat het gebouwtje er eind dit jaar staat. Medewerkers van de gemeente, cliënten en begeleiders van Boldershof, aanwonenden en andere inwoners van de gemeente Druten beginnen onder leiding van Gerard van Kerkhof met het snoeien van het groen.

Vrijdag 15 juni komen van 10.00 tot 13.00 uur medewerkers van de gemeente Druten en Boldershof in actie. Zaterdag 16 juni zijn van 09.00 tot 13.00 uur aanwonenden en andere inwoners van Druten aan zet. Extra helpende handjes zijn welkom. Meedoen? Stuur een mail naar g.strikker@planet.nl.

Meer berichten