Familie Van Rossum wint DIOSA familievoetbaltoernooi

Balgoy - Zondag 10 juni vond voor de 44e maal het Diosa familievoetbaltoernooi plaats op sportpark de Wissen in Balgoy. Zestien seniorenelftallen en negentien jeugdteams streden om de eer van beste voetbalfamilie van Balgoy, Nederasselt e.o.. Winnaar van het toernooi werd de familie Van Rossum. In een spannende finale werd de familie van Haren-de Groot, door middel van penalty's, verslagen.

Ook voor het jeugdtoernooi was volop belangstelling. Bij de jeugd tot 10 jaar bleek de familie Klaasen-Van Haren de sterkste te zijn en bij de jeugd tot 15 jaar ging de familie de Groot-van Haren met de eer strijken. De sportiviteitsprijs ging dit jaar naar de familie Albers die met drie tienen door de scheidsrechters werd geroemd.

De prijsuitreiking werd traditioneel begeleid door de DIOSA familiemiss. Dit jaar was Hanneke van Haren 'Miss DIOSA'. Nadat de champagnekurken hadden geknald en het 'We are the Champions' had geklonken, werd het publiek in en om de feesttent nog verrast met een optreden van Rudi de Witt die samen met feest-DJ 'Ronnie' er een ware happening van maakte.

Meer berichten