(Foto: Ben van den Akker / FotoAkko)
(Foto: Ben van den Akker / FotoAkko)

NK motorcross op circuit 'De Aspert' in Horssen

Horssen - Op circuit 'De Aspert' in Horssen heeft zondag 8 juli het Nederlands Kampioenschap motorcross plaats. Voor de organisatie tekent Motorclub De Zandduivels uit Bergharen. "De traditie om een motorcrosswedstrijd te organiseren is sinds een aantal jaar weer opgepakt. Dit jaar organiseren we de negende cross op 'De Aspert' en we hopen wederom op een groot succes. Het draait die dag vooral om de motorcross en we hebben weer een mooi programma in elkaar gezet voor een goed gevulde dag!", belooft de organisatie.

Er wordt gereden in de Zijspanklasse en in verschillende Soloklasse. De deelnemers rijden om punten in het klassement van het Nederlands Kampioenschap. Ook rijders uit de regio verschijnen aan de start. De trainingen beginnen om 09.00 uur. De eerste wedstrijd start om 11.00 uur.

Er wordt ook voor de inwendige mens gezorgd en er zijn een frietkraam en een bar aanwezig. In de feesttent wordt de hele dag muziek gedraaid. De entree bedraagt 7,50 euro inclusief programmaboekje en parkeren. Kinderen t/m 15 jaar mogen gratis naar binnen. Rondom Bergharen staan routebordjes die u de weg naar het circuit wijzen.

(Foto's Ben van den Akker / FotoAkko)

Meer berichten