Foto Tonnie van Rhijn
Foto Tonnie van Rhijn

50 jaar zwembad De Zeven Morgen

Dreumel - Zwembad De Zeven Morgen in Dreumel bestaat 50 jaar. Reden voor een feestje. Een foto-impressie.

Sultan uit Groep 7 van basisschool De Oversteek heeft de ontwerpwedstrijd voor een mozaïek gewonnen. Samen met zijn klasgenootjes heeft hij dit mozaïek voor het zwembad zelf gemaakt. Het mozaïek werd onthuld tijdens de officiële receptie.

Mevrouw Rademaker was uitgenodigd en op de foto gezet bij het silhouet van haar man dokter Rademaker, de drijvende kracht achter het zwembad. Ter ere van het 50-jarig jubileum schonk Stichting Tremele het silhouet van de dokter in staal aan het zwembad.

Leden van de voormalige waterpolovereniging speelden vrijdagavond een wedstrijdje. En ook al waren sommige al aardig op leeftijd, het ging ze nog goed af!

Leden van burgerinitiatief Samenredzaamheid en bewoners van Zorgcentrum Sint Barbara brachten een bezoek aan de uitgebreide tentoonstelling over 50 jaar Zwembad De Zeven Morgen.

Zowel zaterdag als zondag waren er duikdemonstraties waaraan bezoekers zelf mee mochten doen.

De vrijwilligers van Zwembad De Zeven Morgen werden niet vergeten en hieven tijdens de jaarlijkse brunch het glas op nog zeker 25 jaar zwembad.

Daarnaast is er een film gemaakt: 'Zwembad De Zeven Morgen, al 50 jaar het hoofd boven water'. Een compilatie daarvan is te zien op www.facebook.com/304959276229980/videos/1827160887343137/?q=stichting%20tremele

Foto's Marielle Verbruggen en Tonnie van Rhijn

Meer berichten