Online kaartverkoop Fruitcorso

Tiel - Vroegboekers hebben voordeel bij het Fruitcorso in Tiel. Wie vóór 1 september 2018 online een kaart bestelt voor de tribune is goedkoper uit. Voor het middagcorso op zaterdag 15 september betalen bezoekers voor een tribunekaart 18,50 euro, na 1 september wordt dat 20,00 euro. Nieuw is het Corso by Night, op zaterdagavond. Een kaart voor de tribune kost 10,00 euro in de voorverkoop, nadien 12,50 euro. De tribunes staan voor het eerst op de parkeerplaats Het Taluud, dat omgebouwd wordt tot een 'Corso-Arena'.

Voor wie niet kiest voor een tribuneplaats zijn er nog andere mogelijkheden. Speciaal hierbij is de weekendkaart, deze kost 10,00 euro en geeft je op alle drie corsodagen toegang tot het evenemententerrein (exclusief de tribune). Een dagkaart voor zaterdag, zondag en maandag kost 5 ,00 euro. Deze bieden eenmalig toegang tot het terrein. Bij weekend- en dagkaarten hebben kinderen tot en met 12 jaar gratis entree.

Zaterdag 15 september is er een aantrekkelijk programma met middag- en avondcorso, maar ook is er de wielerronde en het FoodTruckFestival. Op zondag 16 september is er de tentoonstelling van de corsowagens, het FoodTruckFestival en tal van optredens (zang en dans) op het Zinder-podium. Voor wie de wagens in alle rust wil bekijken op het grote tentoonstellingsterrein kan maandag 17 september terecht.

Informatie en ticketverkoop: www.fruitcorso.nl

Meer berichten