Drost Onderdelen koopt kavel op bedrijventerrein Lageweg

Beneden-Leeuwen - Bedrijventerrein Lageweg in Dreumel begint steeds meer vorm te krijgen. Vorige week is de vierde kavel officieel verkocht, alle overige kavels zijn onder optie. Drost Onderdelen uit Kesteren heeft een kavel van 2.124 m² aan de Van Heemstraweg gekocht op het nieuwe bedrijventerrein Lageweg. Een bedrijf gespecialiseerd in gebruikte Peugeot onderdelen.

Het afgelopen jaar hebben drie ondernemers een kavel gekocht op het bedrijventerrein in Dreumel: Timmer- en onderhoudsbedrijf Rademakers, Van Wijk Bouw, RR Trappen en nu ook Drost Onderdelen.

Wethouder Sander Bos: ''Wij heten de broers Drost van harte welkom in het Land van Maas en Waal en zijn trots dat zij zich in onze gemeente vestigen. Wij wensen hen veel succes in deze mooie werkomgeving waarin het ondernemerschap centraal staat. De broers Drost zijn enthousiast om zich in Dreumel te gaan vestigen. Wie weet welke mooie samenwerkingen er met lokale ondernemers nog zullen gaan komen."

Momenteel zijn er vier kavels verkocht op het bedrijventerrein Lageweg in Dreumel. Heeft u interesse? U kunt contact opnemen met bedrijfscontactfunctionaris, Jaimy Hattu via tel. (0487) 599 549 of jhattu@westmaasenwaal.nl.

Meer berichten