Wandel mee met het college

Wijchen - Prinsjesestafette. Loopt u met ons mee? Dat vraagt het college van Wijchen.

Zij lopen namelijk van Nijmegen naar Zetten op maandag 10 september.
De derde dinsdag van september is het Prinsjesdag, dan vindt ook het Prinsjesfestival in Den Haag plaats. Dit jaar is de provincie Gelderland medeorganisator en daarom start van 10 tot en met 13 september een wandelestafette van Nijmegen naar Den Haag: de Prinsjesestafette.

De provincie wil met de wandelestafette Gelderland voor het voetlicht brengen. Thema van het Prinsjesfestival is: 'Democratie: Van ons! Voor ons! Door ons?!' Het evenement biedt ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over onderwerpen die je belangrijk vindt.
"Wij zijn ingedeeld op maandag 10 september om de eerste etappe te lopen vanaf Nijmegen/De Wedren. Het college hoopt u daar om 7.00 uur te treffen voor de gezamenlijk tocht van 18 kilometer. We informeren u nog over het vervoer. Er is een 'bezemwagen' met supportteam met EHBO en routecoördinator. Voor versnaperingen en vertier langs de route zorgt de provincie", aldus een woordvoerder.

Per etappe kunnen maximaal 100 wandelaars deelnemen. Inschrijven kan tot 10 augustus, wees er dus snel bij en meld je aan via www.gelderland.nl/Aanmelden-Prinsjesestafette.
Voor vragen mail naar Tanja Bruins via
t.bruins@drutenwijchen.nl.

Meer berichten