Van links naar rechts: Karel Kalkers, Christianne van der Wal, Anneke Brand en Jos van Gruijthuijsen. (Foto Nick de Graaf)
Van links naar rechts: Karel Kalkers, Christianne van der Wal, Anneke Brand en Jos van Gruijthuijsen. (Foto Nick de Graaf)

Onderscheiding voor VVD-ers West Maas en Waal

Maas en Waal - Jos van Gruijthuijsen en Karel Kalkers hebben onlangs de mr. D.U. Stikker plaquette van de VVD in ontvangt mogen nemen. Landelijk VVD-partijvoorzitter Christianne van der Wal nam de uitreiking voor haar rekening.

Van Gruijthuijsen heeft sinds 1984 mede aan de basis gestaan van de VVD in Maas en Waal. Hij en Kalkers zorgden vanaf de jaren '90 voor vernieuwing waarna de VVD in de gemeente West Maas en Waalse in 2014 voor het eerst de grootste lijst werd tijdens de gemeenteraadsverkiezingen.

Van Gruijthuijsen is ondernemer in hart en nieren en was raadslid en wethouder in West Maas en Waal. Kalkers is 28 jaar lid van de gemeenteraad geweest en was van 1998 tot 2014 actief voor de West Maas en Waalse VVD. Tot heden is hij fractievolger en coacht de nieuwe leden van de VVD-fractie. Verder vervult hij nog verschillende vrijwillige functies, zowel binnen de VVD als daarbuiten.

De mr. D.U. Stikker plaquette is bedoeld voor leden die een grote positieve bijdrage hebben geleverd aan het gezicht en ontwikkeling van de VVD.

Meer berichten