Ger de Heus (links) en Jo van der Velden. (Foto Mariet Franken)
Ger de Heus (links) en Jo van der Velden. (Foto Mariet Franken)

'Deest ruimt op'

Deest - Inwoners van Deest hebben zaterdag 22 september van 09.30 tot 15.00 uur de mogelijkheid om overtollige spullen in hun tuin, garage of oprit te koop aan te bieden. De verkoop heeft plaats onder het motto 'Doedegijokmee'. Ruim 70 deelnemer hebben zich aangemeld voor het evenement 'Deest ruimt op'. Voor de organisatie tekent KBO Deest. "De gedachte erachter is dat dorpelingen elkaar ontmoeten en met elkaar kennismaken om zo de levendigheid te bevorderen en mensen met elkaar te verbinden." Het Oranje Fonds ondersteunt deze actie met een gift. Dit in het kader van nationale burendag.

Op het Trefpuntplein staat vanaf 09.30 uur een informatiestand waar men de gratis route(beschrijving) kan ophalen. De route wordt aangegeven met routepijlen en oranje ballonnen. Om 16.00 uur deelt de KBO in dorpshuis 't Trefpunt drie prijzen uit voor de mooiste tuin/oprit.

Wilt u lid worden van KBO Deest, neem dan contact op met Jo van der Velden via tel. 515435. Het lidmaatschap kost 25 euro per jaar. Goed om te weten: als lid ontvangt u een korting op de ziekenkostenverzekering.

Meer berichten

Nieuwsoverzicht

Meer berichten