Orpheus start koorklas

Druten - Koninklijke Gemengde Zangvereniging Orpheus uit Druten staat sinds 1995 onder leiding van Maarten-Jan Dongelmans. In september verzorgt hij weer een koorklas. Iedereen die best bij een koor zou willen zingen maar zich afvraagt of hij/zij muzikaal goed genoeg is, kan door de koorklas over de drempel geholpen worden.

Alle facetten van koorzang komen aan bod, zoals het lezen van bladmuziek, het herkennen van de eigen stemsoort, ademhalingstechniek, stemvorming en aanwijzingen van de dirigent. Het is géén noodzaak of vereiste om noten te kunnen lezen. Deelname is kosteloos. De aspirant-zangers kunnen, indien gewenst, ook de normale wekelijkse repetitie bijwonen. Er is geen verplichting om na afloop van de koorklas lid te worden van Orpheus.

De lessen worden gegeven op maandagavond van 19.00 tot 19.45 uur in het Bondsgebouw aan de Kattenburg 27 in Druten. De lessen zijn op 1, 8, 15 en 22 oktober. Belangstellenden kunnen informatie inwinnen en zich opgeven bij Harrie Nillesen, tel. 0487-532327, tharwe@kpnmail.nl.

www.orpheusdruten.nl

Meer berichten

Nieuwsoverzicht

Meer berichten