Maas en Waalse Oktoberfeesten in Afferden

Afferden - De Maas en Waalse Oktoberfeesten in Afferden zijn in september toe aan de zevende editie. Het feest is opnieuw geheel uitverkocht. Bij voorverkoop waren de meer dan 3000 kaarten binnen één uur uitverkocht.

Vrijdagavond 21 september staat in het teken van een feestavond voor jong en oud. Marquee is de naam van dit evenement. Met grote namen zoals Kraantje Pappie, The Dirty Daddies, en Niels Geusebroek, maar ook Dinteren dut van Alles betreedt als lokale band het podium.

De zaterdagmiddag 22 september is bedoeld voor iedereen die alvast in de stemming wil komen voor de avond of gewoon eens een kijkje wil nemen in de nieuwe feesttent. Die middag, Schunkelmittag genaamd, is voor iedereen toegankelijk en de entree is gratis. Die Reifholzkappelle trakteert iedereen op Erlander muziek en ook andere artiesten vermaken het publiek met schlager en Oktoberfest muziek. Aanvang 13.30 uur.

Zaterdagavond is inmiddels een begrip in Maas en Waal. Omstreeks 19.00 uur gaat de tent open en speelt Die Reifholzkapelle een toepasselijk stukje muziek om eenieder alvast in de sfeer te brengen. Na een uurtje geeft deze Kapel nog wat gas en begint met de opbouw van iets wat een fantastische avond beloofd te worden. Uitverkocht.

Meer berichten

Nieuwsoverzicht

Meer berichten