Wethouder Sander Bos (midden) met de broers Drost. (Foto: Amy Magnée)
Wethouder Sander Bos (midden) met de broers Drost. (Foto: Amy Magnée)

Verkoop kavel bedrijventerrein Lageweg

Dreumel - Bedrijventerrein Lageweg in Dreumel krijgt steeds meer vorm. De zesde kavel is officieel verkocht. Afgelopen juli werd Drost Onderdelen als welkom geheten als nieuwe ondernemer op het bedrijventerrein Lageweg in Dreumel. Nu heeft deze ondernemer, gespecialiseerd in gebruikte Peugeot onderdelen, een tweede kavel gekocht op het bedrijventerrein in Dreumel. Die kavel heeft een oppervlakte van 1.004 m2 en ligt aan de Van Heemstraweg, naast de kavel die eerder dit jaar door het bedrijf is aangekocht. Wethouder Sander Bos: "Het bedrijventerrein loopt vol en verschillende bouwactiviteiten zijn in volle gang. Prachtig om nieuwe ondernemers in onze gemeente te verwelkomen."

Naast deze verkopen zijn er verschillende opties genomen op kavels op de Lageweg. Momenteel is er zelfs een wachtlijst. Op het Bedrijventerrein Veesteeg-Oost in Boven-Leeuwen is nog een aantal kavels beschikbaar. Een andere mogelijkheid is het vestigen van een bedrijf in een bestaand pand.

Ondernemers die zich graag vestigen op één van deze bedrijventerreinen kunnen contact opnemen met Willie van de Kamp via tel. (0487) 599485 of wvdkamp@westmaasenwaal.nl.