Met limousine naar kerstgala Maaswaal College

De vierdejaars van het Maaswaal College (locaties Oosterweg en Veenseweg) maken zich weer op voor hun jaarlijkse kerstgala. Dat feestelijke gala in Zaal Sterrebosch in Wijchen staat voor donderdag 13 december van 20.00 tot 00.00 uur op de kalender.

Wijchen - Zoals elk jaar organiseert het Maaswaal College voor de vierdejaars leerlingen het kerstgala. En bij elke editie kijken veel trotse ouders en belangstellenden naar een grote variëteit aan voertuigen die de chic uitgedoste leerlingen afzetten.

"Het lijkt een ware traditie te worden. De dames struinen al weken het internet af naar mooie galaschoenen met hoge hakken. En sommige heren twijfelen nog of ze meegaan in de dresscode 'Black Tie' omdat de zwarte spijkerbroek ook goed zit", aldus de organisatie.

Die organisatie merkt dat de creativiteit voor een 'passend' vervoersmiddel groeit. "Daar waar vorig jaar een paar leerlingen hun entree maakten op een zitmaaier, lijkt het erop dat een heel chique wagenpark van automobielbedrijven wordt ingezet voor een indrukwekkende aankomst. Alle creatieve voertuigen staan die avond opgesteld bij de kruising mr. Van Coothlaan, Kasteellaan en Bronckhorstlaan om vervolgens richting Zaal Sterrebosch te rijden."

Na de entree vertrekken de vierdejaars uit het zicht van hun ouders naar de balzaal die sfeervol is ingericht met verlichte kerstbomen. Een compleet feest met DJ's inclusief een spetterende lichtshow wordt hen aangeboden.

Meer berichten

Nieuwsoverzicht

Meer berichten