Line-up Pleinpop.nl editie 2019

Alphen - De voorbereiding van de 19e editie van Pleinpop.nl is in volle gang. Het programma is bekend en ook dit jaar staan er weer grote namen op het podium. Vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 april staat Alphen in het teken van muziek, gezelligheid en feesten.

Zo komen op vrijdag 5 april de heren van BLØF weer naar het Burgemeester Baltussenplein in Alphen. Na hun legendarische optreden van vorig jaar, zijn zij ook dit jaar één van de grote namen op de vrijdagavond. Naast BLØF staat ook Martijn Fischer met zijn band op het podium. Hij is bekend van zijn rol als André Hazes in de hit-musical 'Zij gelooft in mij' en brengt zijn unieke Hazes-tribute ten gehore. En niemand minder dan Barry Hay maakt de vrijdagavond compleet. In 2017 stond The Golden Earring op het podium van een uitverkochte feesttent. Dit jaar komt Barry Hay met zijn fantastische band 'Flying V Formation' naar Alphen.

Pleinpopzaterdag 6 april is al jarenlang de oer-Hollandse gezellige zaterdagavond. Dit jaar staan Esther en Anita op het podium, bekend van de Dolly Dots. Ook Django Wagner, Frans Duijts & Peter Beense, oftewel 'Echte Vrienden' komen naar Alphen. Samen met Frans Bauer, Samantha Steenwijk en René Schuurmans en DJ Roy die alle dagen muzikaal compleet maakt.

Zondagmiddag 7 april, de traditionele familiedag, is een dag voor jong en oud. Dit jaar hebben John West, The Dirty Daddies en Snollebollekes de eer om Pleinpop knallend af te sluiten. Uiteraard doen zij dit samen met DJ Roy.

Tickets zijn vanaf medio januari online te koop via www.pleinpop.nl. Zaterdag 2 februari is tussen 13.00 en 17.00 uur voorverkoop in Dorpshuis De Hucht in Alphen.