Nieuwe Prins het Roefelrijk

Boven-Leeuwen - Tijdens de jaarlijkse pronkzitting zaterdag 12 januari van carnavalsvereniging De Roefelbus is de nieuwe prins van 2019 onthuld. Dit jaar zwaait prins Rick d'n Urste samen met zijn adjudanten Theo en Twan de scepter over het Roefelrijk.

In het dagelijks leven heet de nieuwe prins Rick van Oijen en is 41 jaar jong. Zijn hele leven woont hij al in Boven-Leeuwen, waarvan de laatste 13 jaar met zijn partner Judith. Hij werkt bij een internationaal transportbedrijf in Tiel. Naast lid van de werkgroep jeugdcarnaval De Durtrekkers en de optochtcommissie van De Roefelbus is hij als vrijwilliger werkzaam bij jaarlijkse activiteiten in het dorp. Daarnaast wordt er gesport op de zondagmorgen en als de tijd het toelaat kijkt hij F1 en voetbal.

Prins Rick d'n Urste: "Ik ben er trots op dat ik Prins Carnaval 2019 van het Roefelrijk mag zijn en hoopt iedereen uit Boven-Eind en omstreken tijdens carnaval te mogen begroeten in residentie d'n Dulper om er samen een geweldig mooi carnavalsfeest van te maken!"

Meer berichten