Marius.
Marius. (Markeon)

Marinus & Friends smaakt naar meer

Beneden-Leeuwen - Vier jongens realiseerden zaterdag 2 februari hun droom en organiseerden in nauwe samenwerking met en in De Rosmolen in Beneden-Leeuwen en met hun vriendengroep Potterpils een feestavond met artiesten boeiend voor jong en oud. En daarin zijn de vrienden Stefan Boerakker, Jelle Liebrecht, Willem Nijs en Maikel Tijnagel meer dan geslaagd. Laatstgenoemde is bekend onder zijn artiestennaam Marinus en vervulde een hoofdrol.

Na maanden van voorbereiding startte de kaartverkoop en nog voordat de artiesten bekend werden gemaakt waren alle 500 kaarten al over de toonbank gevlogen. "We waren enigszins gespannen over het verloop van de avond. Maar het resultaat oversteeg al onze verwachtingen. Er was direct bij aanvang al een geweldige sfeer onder de 500 bezoekers, die allemaal kwamen met de instelling om er een geweldig feest van te maken", aldus de vriendenclub. "De jongste bezoeker was 18 en de oudste 72 jaar. En daarmee was ook de doelstelling bereikt dat het een feest voor jong en oud moest worden."

Waar Maikel het meest naar uitkeek? '"aar een feestvierend en genietend publiek, een feestavond zonder zorgen én de ontmoeting met de andere artiesten. En dat mijn eigen optreden natuurlijk goed zou verlopen."

Alle artiesten genoten zichtbaar. Onder hen DJ SilFissa, DJ Matte Frazzie, Feestduo Linke Soep, Danny Panadero en FeestDJ Jordy. De ontlading was groot toen Marinus rond middernacht zelf het podium betrad en zijn zangkwaliteiten mocht laten horen. De gunfactor van 'zijn thuispubliek' was groot en iedereen was het er over eens. Hier stond een talent waar we nog veel van gaan horen. Enorm trots was Marinus ook dat zijn idool John West een optreden verzorgde en dat hij samen met hem een toegift mocht zingen. Marinus & Friends smaakt naar meer.

(Foto Markeon / Herman van Beek)

Meer berichten