Escape Room Wijchen onderdeel van Project Escape

Wijchen - Iets meer dan een jaar geleden openden Bas en Joyce Pittens de eerste Escape Room in Wijchen. Nu dragen zij hun 'kindje' over aan Mark Smolenaars van Project Escape in Nijmegen. "Voor ons was een eigen Escape Room bouwen en samen een onderneming opzetten een droom die werkelijkheid werd. Nu hebben we de sleutels van die droom overgedragen aan Mark Smolenaars. De reden: we willen onze vrije tijd terug. De Escape Room in Wijchen is zo populair dat we avonden en weekenden lang alleen maar mensen 'aan het opsluiten' waren", aldus Bas en Joyce.

Smolenaars: "Bas en Joyce wilden de kamers enkel overdragen aan iemand bij wie ze een goed gevoel hadden. Project Escape behoort al jaren tot de top Escape Rooms van Nederland. De Ramkraak, een heuse 'break-in room', staat zelfs in de wereldwijde top 25 Escape Rooms. De Escape Rooms in Wijchen zijn gemaakt met dezelfde passie. We willen mensen simpelweg een super leuke tijd bezorgen."

Project Escape en Escape Room Wijchen zijn zeven dagen per week geopend van 10.30 tot 22.30 uur. Meer informatie? Kijk op www.projectescape.nl en
www.Escaperoomwijchen.nl.

Meer berichten