Foto: Bert de Haas/Actief Maas en Waal

Lancering Sjors Sportief/Creatief

Beneden-Leeuwen - De gemeenten West Maas en Waal en Druten vinden het belangrijk dat ieder kind zijn of haar sportieve en creatieve talenten kan ontwikkelen. Daarom hebben de twee gemeenten bij Actief Maas en Waal Sjors Sportief/Creatief ingekocht. Organisaties kunnen in een boekje en op een website hun kennismakingsactiviteiten aanbieden. De kinderen kunnen hieraan gratis of goedkoop deelnemen. Ook voor kinderen met een handicap zijn er veel mogelijkheden.

In de gemeente West Maas en Waal is woensdag 6 februari Sjors Sportief/Creatief gelanceerd op de Gravin van Rechterenschool in Appeltern. Tijdens de opening kwam onder luid gejuich mascotte Sjors binnen om de kinderen dansles te geven. Daarna reikte wethouder Ton de Vree de eerste boekjes uit aan Fleur, Imke, Nienke en Rens. Zij maakten de mooiste tekening van hun school. Hugo van basisschool de Laak maakte de tekening voor op de kaft van het boekje. Als afsluiting kregen alle kinderen een high five van Sjors.

Biedt u of uw vereniging sportieve of culturele activiteiten aan? En heeft u een leuk kennismakingsaanbod? Neem dan voor de voorwaarden en werkwijze contact op met Actief Maas en Waal (info@actiefmaasenwaal.nl). Uw aanbod kan het hele jaar door op de website worden geplaatst.

www.sjorssportief.nl of www.sjorscreatief.nl.

Meer berichten