Bart en Bart runnen een B&B in Dreumel.
Bart en Bart runnen een B&B in Dreumel.

Bed & Breakfast vanuit Dreumel

Dreumel - Op zondag 17, 31 maart en 7 april zendt MAX om 20.20 uur op NPO 1 weer nieuwe afleveringen van Bed & Breakfast uit. Er wordt gelogeerd in onder meer een B&B in retrostijl, een voormalige slijterij in Dreumel en een boerderij.

Aflevering 4 – zondag 17 maart, 20.20 uur, NPO 1

In deze aflevering wordt er gelogeerd in de B&B van Evert-Jan en Yvonne in Gelderland. De bed & breakfast heeft een retrostijl en er zijn overal attributen die alles te maken hebben met het sportieve beroep van de gastheer. In Overijssel runnen Marcel en Jenny een B&B in een grote boerderij. De kamers zijn geïnspireerd op hun vakanties in Amerika. Tot slot logeren de gasten bij Bart en Bart in Dreumel. Zij hebben in het dorp een voormalige slijterij omgetoverd tot B&B.

Drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars bed & breakfast aan een grondig onderzoek. De eigenaren slapen op bijzondere plekken. Ondertussen proberen ze hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving tijdens verschillende uitjes.

Bed & Breakfast
Elke zondag om 20.20 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

Meer berichten