Wijchense genomineerd voor 'Jong MKB'er Arnhem-Nijmegen'

Wijchen - Er zijn drie MKB'ers genomineerd voor de verkiezing 'Jong MKB'er Arnhem-Nijmegen'. Onder hen Miranda van Amersvoort, woonachtig in Wijchen en werkzaam voor WerkBewust. De verkiezing is 2 april in het Focus Filmtheater in Arnhem. Een vakjury brengt 22 maart nog een bezoek aan de genomineerden.

Van Amersvoort is trainer en coach binnen Zorg & Welzijn en Dienstverlening en is ervan overtuigd dat iedere hulpverlener ooit begonnen is vanuit een bepaalde drijfveer. "Met veel bevlogenheid en enthousiasme werk ik graag met teams waar behoefte is aan kennis en handvatten hoe om te gaan met mensen met een psychische kwetsbaarheid maar ook bij problemen in de communicatie en samenwerking." Zij heeft ruim 25 jaar werkervaring in de GGZ en werkt nog steeds met veel plezier en passie met bijzondere cliënten.

'Opdrachtgevers kiezen voor Miranda omdat zij nog steeds met haar voeten in de klei staat als hulpverlener. Zij weet als geen ander waar de pijn kan zitten in het dagelijkse werk en wat er mis kan gaan binnen de communicatie en samenwerking. Hierdoor kan ze snel vanuit haar eigen praktijkervaringen aansluiten en de diepte in wat zorgt voor trainen en coachen met impact! Miranda doet niets liever dan hulpverleners te laten ontdekken hoe zij als hulpverlener het verschil kunnen maken en weer steviger in hun schoenen staan!', aldus de jury.

De andere twee genomineerden zijn de in Bemmel woonachtige Erik van Dam (Vandaag Accountancy en Advies) en Liesbeth Oostenrijk (LOS Management & CEO Midgard 4odc).

www.jongmkbkan.nl

Meer berichten