Foto:

Verkoop kavel bedrijventerrein Veesteeg Oost

Boven-Leeuwen -De bedrijventerreinen in de gemeente West Maas en Waal krijgen steeds meer vorm. Opnieuw is er een kavel verkocht op Veesteeg Oost. Het terrein in Boven-Leeuwen heeft daarmee nog maar enkele vrije kavels beschikbaar.

Onlangs heeft Tiny Sanders een tweede kavel gekocht op het bedrijventerrein Veesteeg Oost. Sanders was met zijn bedrijf Sanders Recycling B.V al gevestigd op het bedrijventerrein in Boven-Leeuwen. Afgelopen december werd aangekondigd dat dit bedrijf na 34 jaar stopt met haar werkzaamheden aan de Expeditieweg. Sanders zit echter niet stil en gaat de twee kavels gebruiken voor opslag en andere werkzaamheden. Wethouder Sander Bos: "Ik wens Sanders ontzettend veel succes met de verdere ontwikkeling van zijn plannen."

Op de bedrijventerreinen in Dreumel en Maasbommel zijn op dit moment geen kavels meer beschikbaar. Op het bedrijventerrein Veesteeg Oost zijn nog wel enkele vrije kavels. Ondernemers die zich graag vestigen op één van deze bedrijventerreinen kunnen contact opnemen met Willie van de Kamp via tel. 0487) 599 485 of wvdkamp@westmaasenwaal.nl.

Meer berichten