Foto: Henk Hutting

Heropening Vraag en Aanbod Wijchen

Wijchen - Kringloopwinkel Vraag en Aanbod aan de Kruisbergseweg 60 in Wijchen is zaterdag 16 maart met een korte plechtigheid, het doorknippen van een lint, heropend door voorzitter van de stichting Mark Wintjes.

De winkel is vergroot door een naastgelegen pand bij de winkel te betrekken. Hierdoor kunnen de aangeboden artikelen overzichtelijker worden getoond. Na de opening kon men een rondleiding maken door het gebouw. Op de bovenverdieping laat een foto-expositie het proces van de uitbreiding zien. Verder was er een modeshow en kinderen van de Mountain Dancers uit Alverna verzorgden een demonstratie.

Twintig jaar bestaat de kringloopwinkel van Wijchen. Honderden vrijwilligers hebben zich in de loop der jaren hiervoor ingezet. Niet alleen het jarenlange succes van deze winkel en de heropening was reden voor een feestje. Ook het feit dat meer dan honderd goede doelen een donatie ontvangen. In totaal bedragen deze donaties 65.000 euro. De middag werd afgesloten met een hapje en een drankje met alle vrijwilligers en genodigden.

(Foto's Henk Hutting)