Foto:

Opening Obstacle Mud Run parcours

Appeltern - Het nieuwe Obstacle Mud Run parcours in recreatiegebied De Gouden Ham in Appeltern wordt zondag 14 april officieel geopend. Het parcours bestaat uit 18 obstacles, over een totale lengte van ongeveer 5 kilometer. Het parcours is aangelegd door Uit®waarde in samenwerking met Riverside. Het parcours loopt over het schiereiland van Strand Maaslanden en het Langeland aan de oevers van de Maas. Het is voor iedereen vrij toegankelijk zodat je - op eigen risico - kunt sporten. Vind je 5 kilometer nog te lang dan kun je een korter rondje maken van circa 2 kilometer.

Ter gelegenheid van de opening organiseert Riverside in samenwerking met Diëgo Alblas, sportinstructeur uit Beneden-Leeuwen, een wedstrijdrun. Deze start vanaf 10.00 uur. Aanmelden is gewenst. Het parcours is geschikt voor gevorderde maar ook voor beginnende sporters.

Om 11.45 uur en 12.45 uur zijn de recreanten aan de beurt. Alblas verzorgt een clinic waaraan iedereen mag deelnemen. Aanmelden voor de recreantenrun is niet nodig. Je kan je op de dag zelf aanmelden bij de bar van Beachclub Riverside. Deelname aan de wedstrijd en de clinic is gratis.

Meer berichten