Alterno D4 - Trivos D1 eindigt in 3-2

Wijchen - Trivos Dames 1 speelde afgelopen vrijdagavond een wedstrijd tegen het 4e team van de dames van Alterno in Apeldoorn. Het merendeel van het 4e team van Alterno bestaat uit jeugdige talenten die veelal op Topdivisie-niveau spelen. Trivos heeft zich uitstekend geweerd tegen Alterno. Alleen de 1e set was Alterno duidelijk beter maar in de resterende vier sets was het spel volledig gelijkwaardig. Coach Peter Groenen maakte gebruik van al zijn speelsters, behalve de geblesseerde Lotte Könning en Kristy Goijarts.

De vele killblocks van Nienke Visser, Lieke Wouters, Manon Ottjes, Esmee Driessen en Stefanie Beekers waren 'killing' en daaromheen scoorden aanvoerster Anne Veenstra, Korinda Kant en Jong Oranje speelster Sophie Posthumus er lustig op los. In zowel verdedigend als aanvallend opzicht waren libero Evi Bosmeier en spelverdeelster Vera de Weerdt de grote krachten. Eindstand Alterno - Trivos: 3-2 (setstanden 25-12, 17-25, 21-25, 25-21 en 15-11). Het seizoen voor de Trivosdames is ten einde en het team heeft promotie naar de 2e divisie afgedwongen.

Assistent/trainer-coach Hennie Visser doet in juni dit jaar mee aan de Alpe d'HuZes. Een sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d'Huez, onder het motto 'opgeven is geen optie'. Een bijzondere week vol saamhorigheid, waarin kanker voor iedereen bespreekbaar wordt gemaakt. Meer info op www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/HennieVisser5471/

Meer berichten